09
april
2013
|
14:53
Europe/Amsterdam

RUBEN NICOLAI TWEE JAAR LANGER BIJ BNN

VANAF 16 APRIL PRESENTEERT RUBEN DE ALLERSLECHTSTE ECHTGENOOT VAN NEDERLAND

Ruben Nicolai is nog zeker twee jaar te zien bij BNN. De presentator heeft deze week zijn contract verlengd bij de omroep. En terwijl de Golden Oldies van Ruben nog aan het rocken zijn presenteert hij vanaf 16 april ook het nieuwe Nederland 1-programma De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland. Hierin nemen acht mannen het tegen elkaar op om te bewijzen dat ze lang niet zo’n slechte kerel zijn als hun vrouw zegt. De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland is vanaf 16 april iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij BNN op 1.

Ruben: ‘BNN is en blijft de omroep waar ik me helemaal thuis voel. We groeien met elkaar mee en houden elkaar scherp. Ik geniet met volle teugen van de programma’s die ik mag presenteren. ?Afgelopen zondag beleefde ik nog een uniek hoogtepunt met de Golden Oldies in Carré en nu begint De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland alweer. Het blijft een rock 'n rollercoaster.

In De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland proberen acht stellen hun relatie te redden. Ze worden blootgesteld aan verleidelijke proeven en lastige situaties om haarfijn te laten zien hoe ze als echtgenoot functioneren. De jury bestaat uit Goedele Liekens (seksuoloog/ psycholoog), Bram Bakker (psychiater), Marja Middeldorp (autoriteit op het gebied van huishoudorganisatie) en Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog). Onder hun begeleiding werken de stellen aan hun relatie. De man die zich gedurende de serie het best ontwikkelt tot een betere echtgenoot, wint samen met zijn vrouw een tweede huwelijksreis naar een paradijselijk oord. Alle info over het programma en een sneak preview check je op daevn.bnn.nl.

De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland wordt in opdracht van BNN geproduceerd door SkyhighTV.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 0356555321, marloes.van.grotel@bnn.nl