05
november
2012
|
15:22
Europe/Amsterdam

RUBEN EN SOPHIE STRIJDEN OM TITEL HOLLANDSE HELD

RUBEN VS. SOPHIE: WIE IS DE BESTE NEDERLANDER?

Wie zet er in twee dagen de beste musical op de planken? Wie verdient het meeste geld in Duitsland? Of wie is een Hollandse meester en maakt het mooiste kunstwerk? In een gloednieuw seizoen Ruben vs. Sophie gaan Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand de snoeiharde strijd met elkaar aan om uit te maken wie van hen de beste Nederlander is. Eerder streden de twee tegen elkaar om de titel Homo Universalis en gingen ze bigger and better in het mekka van de entertainmentindustrie, Los Angeles. Dit seizoen wordt bepaald wie de Hollandse held is en wie er met de staart tussen de benen afdruipt. The game is on! Ruben vs. Sophie is vanaf 12 november elke maandag om 21.30 uur te zien bij BNN op 3.

Sophie Hilbrand: ‘In L.A. heb ik Ruben ingemaakt met 4-3, dus ik weet dat hij gebrand is op een overwinning. Ik zal alles uit de kast moeten halen om hem in eigen land weer klein te krijgen.’ Ruben Nicolai: ‘Ik heb Sophie een voorsprongetje gegund in Amerika. Ik zie nu dat ze totaal niet met die druk om kan gaan en dus zal ik nu bij deze thuiswedstrijd de overwinning grijpen. Kortom: alles gaat volgens plan! Moehahaha!.’

In de eerste aflevering draait het allemaal om de Nederlandse handelsgeest. Ruben en Sophie moeten een onderneming starten en zoveel mogelijk geld verdienen in Duitsland, de belangrijkste handelspartner van de Lage Landen. Hun bekendheid in de strijd gooien heeft geen enkele zin. Hier zijn de BNN-sterren twee nobody's die keihard moeten knokken voor hun centen. Sophie komt met een pikant plan waar de preutse Duitsers nogal van opkijken en Ruben mikt op één van beste ondernemers van Nederland om met hem een bedrijfsplan op te stellen. Gaat een oer-Hollands product hem de overwinning bezorgen?

Wil je zien nu al zien hoe het er dit er in de eerste aflevering aan toe gaat in Ruben vs Sophie? Check de teaser op rubenvssophie.bnn.nl! En wil je dat jouw favoriete BNN’er online gehakt maakt van de ander, like dan de Facebook page van Ruben of van Sophie.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl