11
december
2012
|
11:46
Europe/Amsterdam

RUBEN EN GERALDINE PRESENTEREN DE NATIONALE 2012 TEST

GEZA WEISZ, BARBARA BAREND EN VIGGO WAAS TESTEN HUN KENNIS VAN HET AFGELOPEN JAAR

Welke BN’er ging er dit jaar niet op de foto met knuffelcrimineel Holleeder? Hoe lang duurde de bevalling van Barbie’s baby? En wie stuurde het bericht door dat leidde tot project X Haren? Het is tijd voor De Nationale 2012 Test! Onder leiding van Ruben Nicolai en Geraldine Kemper zweten acht BN'ers en een studio vol publiek op vragen over gebeurtenissen in 2012. Acteur Geza Weisz, judoka Edith Bos, cabaretier Viggo Waas, voetbalanalist Barbara Barend, beautycoach Thijs Willekes, rapper/producer Brownie Dutch, Playmate van de Wereld Zimra Geurts en GTST-actrice Toprak Yalciner kijken terug op het afgelopen jaar. De Nationale 2012 Test is woensdag 26 december om 22.05 uur te zien bij BNN op 3.

Naast acht BN’ers speelt ook het publiek mee met De Nationale 2012 Test. Er zijn middelbare scholieren uit Haren die alles kunnen vertellen over het uit de hand gelopen feestje op hun thuishonk, voetballende dames die sinds dit jaar eindelijk als serieuze sportvrouwen worden gezien, bètastudenten die André Kuipers op de voet hebben gevolgd en parachutisten die met bewondering naar het record van Felix Baumgartner keken. Ruben Nicolai stelt de vragen en Geraldine praat met het publiek. Ook ervaart ze aan den lijve een paar opvallende prestaties van het afgelopen jaar.

Wil je zelf ook weten of het belangrijkste nieuws van het afgelopen jaar jou niet is ontgaan? Speel De Nationale 2012 Test dan mee vanuit je luie stoel thuis! Je kunt meedoen met pen en papier of - helemaal 2012 - met een smartphone of tablet via live.bnn.nl. Zo ga je helemaal op de hoogte het jaar uit! Alle info over het programma en het meespelen vind je op 2012test.bnn.nl.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl