20
januari
2016
|
09:59
Europe/Amsterdam

RONALD DE BOER, MICHAEL BOOGERD EN NICOLIEN SAUERBREIJ IN DE BUREAU SPORT TEST

Hoe is het gesteld met de kennis van de Nederlandse sportgeschiedenis onder grote Nederlandse sporters als Ronald de Boer, Michael Boogerd en Nicolien Sauerbreij? Reikt hun kennis verder dan hun eigen sport? Erik Dijkstra en Frank Evenblij leggen hen op humoristische wijze het vuur aan de schenen in de eerste editie van De Bureau Sport Test. Zeven topsporter én het publiek in de studio beantwoorden 25 vragen over belangrijke en opvallende momenten uit de Nederlandse sportgeschiedenis en maken daarmee kans op de felbegeerde Bureau Sport Bokaal. De Bureau Sport Test, vrijdag 29 januari om 20.30 uur bij de VARA op NPO3.

Ronald de Boer, Michael Boogerd en Nicolien Sauerbreij nemen het niet alleen tegen elkaar op, maar ook tegen zeilster Lobke Berkhout, hordeloper Gregory Sedoc, volleyballer Reinder Nummerdor en volleybalster Manon Flier. Publiek dat graag zijn of haar sportkennis wil testen en op het werk wil pronken met de Bureau Sport Bokaal, kan zich nog opgeven voor de opnames op 22 januari om 19.00 uur in Studio 1 via www.tvtickets.nl.

Het publiek thuis kan meespelen via live.vara.nl en maakt kans op een Bureau Sport-Tas met spannende en sportieve inhoud.