28
november
2012
|
14:02
Europe/Amsterdam

ROBBIE WILLIAMS EXCLUSIEF BIJ 101.TV

DECOR IN DE FIK TIJDENS SHOW IN O2 ARENA

Robbie is na zes jaar weer helemaal terug! Na de Take That reünie speelt hij de Londense O2 Arena plat met oude hits als Let Me Entertain You en Millennium, maar natuurlijk ook zijn nieuwste hit Candy. Met een hightech podium dat aan alle kanten kan uitschuiven entertaint hij duizenden fans en is hij het stralende middelpunt van een gigantische kroon die uit de grond omhoog komt. De decors wisselen om de haverklap en staan op een gegeven moment zelfs in brand. Zijn stem kraakt misschien iets meer dan vroeger, maar gelukkig is zijn rotsvaste zelfvertrouwen nog volop aanwezig. De registratie Robbie Wiliams Take the Crown (van zaterdag 24 november) is zaterdag 1 december om 21.00 uur te zien bij 101.TV. Check hier de promo.

Robbie Williams: ‘Na de Take That reünie - een onderbreking van mijn carrière die me nieuwe energie heeft gegeven - wilde ik terugkomen met een enorm solo album. Mijn belangrijkste prioriteit was om hits te schrijven. Ik heb er heel veel zin in.’

101.TV is te ontvangen via Ziggo op kanaal 133, via UPC op kanaal 117, via KPN op 314 en op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma’s van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz en BNN University. Volg 101.TV ook op Facebook en Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: 101.TV Communicatie
Nadya Sastrohardjo, tel: 035-6268949