Hilversum,
19
november
2018
|
16:19
Europe/Amsterdam

MARK TUITERT, MAAN EN ANITA WITZIER IN SINTERKLAASSHOW BIJ BNNVARA

DIEUWERTJE BLOK EN FRANK EVENBLIJ PRESENTEREN ‘SINTERKLAAS, WIE KENT HEM NIET?’ OP 5 DECEMBER

Wie kent de meeste Sinterklaasliedjes? Wie kan het beste rijmen? En wat is er aan de hand met de chocoladeletters? Onder leiding van miss Sinterklaasjournaal Dieuwertje Blok en Frank Evenblij gaan Mark Tuitert, Sander Lantinga, Maan de Steenwinkel, Anita Witzier, Gregory Sedoc en Erik van Muiswinkel, verdeeld over twee teams, de strijd met elkaar aan. In de BNNVARA-Sinterklaasshow ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’ komen we erachter wie het meest, maar vooral ook wie er het minst weet van de Goedheiligman en z’n makkers. ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’ is op 5 december om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Pakjesavond was nog nooit zo gezellig. Als alle cadeaus in de huiskamers zijn uitgepakt nemen Dieuwertje en Frank de avond over met fragmenten, spelletjes, improvisaties en livemuziek onder leiding van Eric van Tijn. De enige échte Sinterklaas is aanwezig om de vragen uit te leggen en de kandidaten op gepaste wijze te straffen wanneer ze foute antwoorden geven.

De opname voor ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’ is op dinsdag 27 november in studio Casco Amsterdam. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Publiek dat er graag bij wil zijn, kan hier terecht voor kaartjes.