07
februari
2013
|
15:09
Europe/Amsterdam

RECTIFICATIE: BNN ZENDT THE GRAMMY AWARDS UIT


De uitzending van The GRAMMY Awards is in de nacht van zondag 10 op maandag 11 februari vanaf 3.00 uur (niet van zaterdag op zondag, zoals eerder vermeld).


GEZAMENLIJK OPTREDEN VAN BRUNO MARS, RIHANNA EN STING

De 55e editie van The GRAMMY Awards komt eraan en BNN zendt de hele show semi-live uit vanuit Los Angeles, Amerika. Grote kanshebbers dit jaar zijn Mumford & Sons, Kanye West en Jay-Z. De gouden beeldjes worden uitgereikt door onder anderen Beyoncé (zelf ook genomineerd), Jennifer Lopez en Prince. Frank Ocean, The Black Keys, Alicia Keys en Justin Timberlake zijn een paar van de artiesten die deze avond optreden. Bruno Mars, Rihanna en Sting doen speciaal voor The GRAMMY’s een gezamenlijk optreden. Niemand minder dan LL Cool J is de host van de avond. The 55th GRAMMY Awards is in de nacht van zondag 10 op maandag 11 februari van 3.00 tot 5.30 uur* te zien bij BNN op 3.

The GRAMMY Awards worden gezien als de belangrijkste muziekprijzen ter wereld. In totaal worden 83 prijzen uitgereikt. Daarbij is er dit jaar ook een Nederlandse kanshebber: het Metropole Orkest werkte mee aan de live-cd van jazz-zanger Al Jarreau die genomineerd is in de categorie Best Jazz Vocal Album. Naast Mumford & Sons, Kanye West en Jay-Z mogen we ook van Kelly Clarkson heel wat verachten. Eerder won ze al twee GRAMMY’s en dit jaar is ze genomineerd in de categorieën Record of the Year, Best Pop Solo Performance en Best Pop Vocal Album.

Nieuws, informatie en exclusieve content is te vinden op grammy.com. De Grammy’s zijn ook te liken op Facebook en te volgen op Twitter.


*De BNN-uitzending start een uur na aanvang van de show zodat er niet hoeft te worden gepauzeerd tijdens de dertien (!) ingelaste reclameblokken.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl