23
december
2014
|
12:32
Europe/Amsterdam

REALITYSERIE LIKE ADAM VANAF 6 JANUARI BIJ BNN OP NPO 3


BNN VOLGT BLIKSEMSNELLE OPMARS VAN GIRLBAND MET BALLEN

Afgelopen zomer trokken de meiden van de Nederlandse girlband ADAM plots de volle aandacht door klaar te komen in hun clip Go To Go. Met hun debuutsingle Hit Me Again namen ze stelling tegen de Russische anti-homowet en het beleid van president Poetin en met hun nieuwste single On To Something willen de dames de aandacht vestigen op pure schoonheid. ADAM heeft ballen en daarom heeft BNN ze maandenlang op de voet gevolgd. Hoe is het om aan het begin van een groot muziekavontuur te staan? Hoe ga je om met plots succes? Wat verandert er allemaal in je leven en hoe deal je met de druk steeds weer te moeten presteren op hoog niveau? In de realityserie Like Adam is te zien dat de bliksemsnelle opmars van de band gepaard gaat met bloed, zweet en tranen, maar vooral ook veel lol. Like Adam is vanaf 6 januari iedere dinsdag om 22.50 uur te zien bij BNN op NPO 3.

BNN volgt bandleden Anna Speller, Eva Cleven, Loulou Hameleers, Sanne den Besten en Suzanne Kipping op de voet en is bij alle optredens van de dames op de verschillende zomerfestivals tot aan Serious Request 2014. BNN legt alle rode lopermomenten, persmomenten en ontmoetingen met vermaarde dj’s en producers vast, maar is ook bij de confrontaties, persoonlijke gesprekken en intieme, moeilijke beslissingen. Zo besloot Anna Speller onlangs de band om privéredenen te verlaten.

Tijdens Serious Request 2014 maakte ook ADAM zich hard om geld in te zamelen voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden. Speciaal voor SR14 hebben de dames samen met zanger Brownie Dutch de hitsingle My Girl, van 50 jaar geleden, opnieuw uitgebracht. Op 21 december zongen zij 49 keer My Girl door heel het land en zamelden zo geld in voor deze stille ramp. Het 50ste optreden vond plaats in Het Glazen Huis waar ze meteen al het opgehaalde geld hebben gedoneerd.

Wil je alles weten, zien en horen over ADAM? Check: Youtube, Facebook, Twitter en Instagram.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Nancy Moorman, 0356555333, nancy.moorman@bnnvara.nl