09
januari
2013
|
10:13
Europe/Amsterdam

PROEFKONIJNEN DENNIS EN VALERIO GAAN BEVALLEN

KUNNEN MANNEN DE PIJN VAN EEN BEVALLING AAN?

Kunnen mannen de intense pijn van een bevalling aan? Dat is de bezopen vraag die Dennis Storm en Valerio Zeno graag willen beantwoorden in het nieuwe seizoen van het BNN-programma Proefkonijnen. Onder toezicht van een verloskundige en een fysiotherapeut krijgen de presentatoren via electroden twee uur lang buikkrampen toegediend die net zo heftig zijn als de pijn van weeën. Houden ze het vol tot de pasgeboren baby op hun buik wordt gelegd? De eerste weeën van de presentatoren kun je nu al zien op proefkonijnen.bnn.nl. Het nieuwe seizoen Proefkonijnen is vanaf 14 januari iedere maandag om 21.30 uur te zien bij BNN op 3.

In het eerste seizoen van Proefkonijnen wilden Dennis en Valerio weten hoe mensenvlees smaakt. Ze lieten daarom chirugisch een stukje uit elkaars bil en zij verwijderen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ervaren ze wat vrouwen tijdens een bevalling moeten doorstaan. Dennis: ‘Ondanks de verschrikkelijke pijn was dit toch ook één van de leukste draaidagen die ik tijdens dit seizoen heb meegemaakt. Laten we het erop houden dat Valerio zien bevallen vrij memorabel was.' Valerio: ‘Natuurlijk wist ik al lang dat vrouwen veel sterker zijn dan mannen, maar ik zou me nu bijna schuldig voelen wanneer ik tegenover m'n vriendin over mijn kinderwens zou beginnen.’

Naast het bevallingsexperiment onderzoeken Dennis en Valerio in de eerste aflevering van Proefkonijnen of ze kunnen varen in een zelfgevouwen papieren bootje. En in de nieuwe rubriek ‘Stuitert ’t?’ laten de presentatoren hun ligbad van veertig meter naar beneden vallen om antwoord te krijgen op die simpele vraag: stuitert ‘t? In de studio geven comedian Lieven Scheire en filosoof Bas Haring samen met een expert uitleg bij de bevindingen van de BNN-presentatoren.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 0356268913, thijs.verheij@bnn.nl