Hilversum,
03
oktober
2018
|
12:24
Europe/Amsterdam

PREMIER MARK RUTTE TE GAST BIJ 30-JARIG JUBILEUM SPIJKERS MET KOPPEN

OOK JETT REBEL BIJ JUBILEUMSHOW IN CARRÉ

Premier Mark Rutte is zondag 7 oktober te gast in Koninklijk Theater Carré bij het 30-jarig jubileum van Spijkers met Koppen. Dat hebben Dolf Jansen en Felix Meurders zojuist bekend gemaakt in hun programma op Radio 2. De minister-president praat met de presentatoren over ‘Hoop’, het thema van de jubileumshow. Spijkers met Koppen 30 jaar is op 7 oktober 2018 tussen 16.00 en 18.00 uur te zien in Carré en live te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2. De kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

De twee presentatoren van Spijkers met Koppen verheugen zich op de komst van de minister-president. Dolf: “Bij onze premier lijkt het glas altijd half vol te zijn. Als er iemand hoop en vertrouwen uitstraalt, is hij het wel. Ik vraag me dan af: is dat allemaal op vage koopkrachtcijfers gebaseerd?” Felix: “We praten met de minister-president over hoop en uitdagingen voor de toekomst. Hoe gaat bij ervoor zorgen dat Nederland niet onder water komt te staan en dat we niet naast elkaar maar met elkaar gaan leven?”

Tijdens het 30-jarig jubileum van Spijkers met Koppen ontvangen Dolf Jansen en Felix Meurders naast onze minister-president ook Jett Rebel om te komen spelen. En ook stembevrijder Jan Kortie en geluksgoeroe Leo Bormans schijnen hun licht op het thema ‘Hoop’, net als columniste Carrie Jansen en cabaretier Wim Daniëls. Eerder werd al bekend gemaakt dat cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos hun opwachting maken. Ook schuiven Floortje Dessing en Lilianne Ploumen aan.