Hilversum,
14
december
2021
|
09:23
Europe/Amsterdam

PIETER DERKS REKENT AF MET DE WAAN VAN DE DAG IN ‘VOOR WAT HET WAARD IS’

De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Pieter Derks is altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Hij speelt met 'Voor wat het waard is' één van zijn beste shows ooit. Pieter rekent weer op zijn eigen vrolijke, nuchtere manier af met de waan van de dag, met de tijdgeest en met zichzelf. De voorstelling werd recentelijk opgenomen in Carré.  ‘Voor wat het waard is’ is op 26 december om 22.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Pieter: “Mijn doel is om de kijkers thuis een vrolijke avond te bezorgen! Hopelijk kijken ze de volgende dag door een andere bril naar de wereld.”

In de pers verschenen lovende recensies over de show. Zo schreef De Volkskrant: “Pieter Derks stelt prikkelende vragen over de vermarkting van de zorg, het onderwijs en zo’n beetje alles.” AD: “...zijn persoonlijke rode draad weet hij steeds weer moeiteloos met de actualiteit te verbinden en scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen.” De Telegraaf: “De voorstelling is duidelijk met zorg opgebouwd en inhoudelijk sterk.” NRC: “bij elkaar maakt het ‘Voor wat het waard is’ tot een flonkerende, steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte.”