30
november
2015
|
14:21
Europe/Amsterdam

PAUL DE LEEUW INTERVIEWT ADELE

SPECIAAL OPTREDEN VAN ADELE TE ZIEN BIJ DE VARA

Paul de Leeuw en Adele zijn nog altijd twee handen op één buik. Dat bleek wel toen de twee elkaar onlangs weer ontmoetten, voorafgaand aan het concert dat de Britse zangeres gaf ter gelegenheid van het uitkomen van haar nieuwe album ‘25’. Jaren geleden was Adele al enkele keren te gast in de shows van De Leeuw. Een deel van dit interview is op zaterdag 28 november om 21.45 uur te zien bij de VARA op NPO 3, voorafgaand aan “Adele Live in Londen”, een concert dat ze gaf in samenwerking met BBC. Hierin laat ze niet alleen haar nieuwe nummers horen, maar spreekt ze ook met Graham Norton over haar carrière, leven en muziek. De hele ontmoeting tussen Paul de Leeuw en Adele is te zien in de special Adele & De Leeuw op zaterdag 12 december om 21.15 uur bij de VARA op NPO 1.

Paul de Leeuw kent de zangeres al sinds ze 7 jaar geleden bij hem te gast is geweest in Mooi! weer de Leeuw en heeft haar sindsdien een aantal keer ontmoet. Ook bij dit bijzondere concert was hij van de partij. Paul: “Ik werd gevraagd om te komen en mocht haar interviewen voor de Nederlandse televisie. Ik was zo blij dat ik haar na vijf jaar weer zag. Het was geweldig!”

De televisiespecial Adele Live in London wordt het eerste televisieoptreden van Adele sinds de 85e Academy Awards in februari 2013, waar ze destijds Skyfall zong. Hier won ze de Award voor het beste originele nummer voor de thema muziek van de 23ste James Bond film. Haar lang verwachte nieuwe album ‘25’ verscheen 20 november, na drie jaar stilte rondom Adele.