Hilversum,
30
april
2021
|
12:59
Europe/Amsterdam

PATTY BRARD EN SAAR KONINGSBERGER ONDERSTEUNEN TIENERMOEDERS IN NIEUW SEIZOEN VIER HANDEN OP ÉÉN BUIK

Ook Kim Kötter en Ellen Hoog ondersteunen jonge meiden bij het ouderschap.

In Vier Handen Op Eén Buik laten vier aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ook dit seizoen krijgen de meiden een steuntje in de rug van een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Dat gaat van het leren weerstaan van sigaretten tot het loslaten van controle. Vier Handen Op Eén Buik is vanaf dinsdag 4 mei om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Saar Koningsberger: ‘Het was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht doen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het zo’n ongelooflijke mooie ervaring vond. Je stapt niet alleen iemands wereld in, maar je krijgt ook echt de ruimte om hen te ondersteunen in de meest bijzondere periode die er in het leven is.’  

In de eerste aflevering volgen we de twintigjarige Mandy, die voor de tweede keer zwanger is van haar vriend Donny. Tijdens haar eerste (ongeplande) zwangerschap verloor ze haar kindje. Dit was een verdrietige periode, waarna het stel besluit om voor een gepland kindje te gaan. Nu lijkt alles goed te gaan, maar er is wel één bezigheid waar Mandy graag mee zou willen stoppen: roken. Ook haar vriend Donny is niet vies van een sigaretje of een blowtje op z’n tijd, maar ook hij beseft dat hij deze gewoonte samen met Mandy moet doorbreken. Actrice Saar Koningsberger staat ze bij om de verleiding van de sigaret te weerstaan.