14
december
2015
|
12:15
Europe/Amsterdam

PATTY BRARD EN EUVGENIA PARAKHINA IN NIEUW SEIZOEN VAN VIER HANDEN OP EEN BUIK

OOK TATUM DAGELET, RENATE VERBAAN, MELISA SCHAUFELI, SOUNDOS EL AHMADI, SOFIE VAN DEN ENK EN ELLEMIEKE VERMOLEN

Nederland telt rond de 2500 tienermoeders. Veel van deze jonge moeders hebben hun leven prima op orde, maar er is een groep die wel wat hulp van buitenaf kan gebruiken. Vaak hebben zij geen vaste woonruimte, hebben ze relatieproblemen of financiële zorgen en zijn zij gestopt met school of werk. In een nieuw seizoen van BNN’s Vier Handen Op Eén Buik worden acht tienermoeders gevolgd tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling én daarna. Bekende moeders trekken zich het lot van de jonge zwangere meiden aan en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat deze aanstaande tienermoeders écht iets van hun leven én dat van hun baby’s gaan maken. De BM’ers stellen samen met de meisjes persoonlijke missies op waar ze vervolgens keihard samen aan gaan werken. Dit seizoen zijn Tatum Dagelet, Renate Verbaan, Euvgenia Parakhina, Soundos El Ahmadi, Melisa Schaufeli, Sofie van den Enk, Patty Brard en Ellemieke Vermolen de bekende moeders. Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 5 januari, iedere dinsdag, om 20:30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

De eerste aflevering gaat over de 19-jarige Yvanka. Drie maanden nadat Yvanka bevallen is van haar zoontje Jahniny raakt ze in verwachting haar tweede kindje. Yvanka is nog samen met de vader van haar kinderen, Gregory, maar dat gaat niet altijd goed. Als het appartement van het jonge gezin afbrandt, staat de hoogzwangere Yvanka, die dan over vijf weken is uitgerekend, letterlijk op straat. Een vast inkomen en een buffer is er niet, want Yvanka heeft geen werk en Gregory werkt slechts vier uur per week. Het jonge stel denkt dat het allemaal wel goedkomt. Professioneel danseres en jurylid Euvgenia Parakhina denkt daar heel anders over. Allereerst moet er zo snel mogelijk een huis komen en daarnaast moet Gregory echt aan de bak. Lukt het Euvgenia om vóór de eerste weeën het tij te keren?

Vier Handen Op Eén Buik is een co-productie van BNN-VARA en SkyhighTV. Kijk voor meer informatie op vierhandenopeenbuik.bnn.nl.

Voor meer informatie of zichtkopie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 088-6766803, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl