Hilversum,
31
augustus
2021
|
13:56
Europe/Amsterdam

PATRICK LODIERS PRESENTEERT SATIRISCH ZATERDAGAVOND-PROGRAMMA ‘SPAANDERS’

Nieuw BNNVARA-programma vanaf zaterdag 11 september op NPO 1

Vanuit een gezellig café vol publiek neemt Patrick Lodiers op humoristische wijze de afgelopen week door met bekende én onbekende gasten. Een sfeervol zaterdagavond-programma, vol gesprekken, grappige fragmenten, satire en muziek. 'Spaanders' is vanaf 11 september te zien, zeven weken lang op zaterdag om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Per aflevering zijn er twee hoofdgasten, met wie Patrick de afgelopen nieuwsweek doorneemt. Ze praten over hun vak en hun interesses. Ook speelt Patrick met hen een spel met actuele vragen en grappige tv-fragmenten.

Patrick Lodiers: 'Zaterdagavond half negen op NPO 1, da's niet niks. Maar ik zei meteen ja. Dit nieuwe tv-programma past in de lange traditie van humor en satire op de zaterdag bij BNNVARA en eerder de VARA, met programma's als Even Tot Hier, De Kwis en Kopspijkers. Hans Riemens, de eindredacteur van die programma's, is erbij betrokken, maar ook veel nieuwe mensen. Met z'n allen zijn we nu volop aan het schaven. Alle puzzelstukjes vallen waarschijnlijk op het laatst op hun plek. Want waar gehakt wordt, vallen spaanders!'

Noot voor de redactie:
Komende maandag 6 september tussen 10.00 en 12.30 uur is er gelegenheid om Patrick te spreken in het decor van ‘Spaanders’. Wil je bij dit persmoment in Hilversum aanwezig zijn? Meld je dan aan via gert-jan.hartlief@bnnvara.nl of 06 – 20 43 53 89. Op basis van de aanmeldingen wordt een interviewschema opgesteld. Uiteraard worden tijdens het persmoment de RIVM-richtlijnen gevolgd.