20
december
2012
|
15:38
Europe/Amsterdam

PATRICK LODIERS OVERNACHT MET MINISTER PLOUMEN

RADIO 1-PROGRAMMA DE OVERNACHTING VANUIT ENSCHEDE TIJDENS SERIOUS REQUEST

Voor het goede doel ruilt presentator Patrick Lodiers zijn hotel in voor de kroeg! BNN's Radio 1-programma De Overnachting komt zaterdag vanuit een café in Enschede tijdens 3FM Serious Request 2012. In deze speciale uitzending praat Patrick met Minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). Op een paar meter van Het Glazen Huis staan ze stil bij het thema van Serious Request 2012: babysterfte in ontwikkelingslanden. Niet tot rust komen maar een boeiend gesprek over dit maatschappelijk probleem, politieke ambities en keuzes in een tijd waarin ontwikkelingssamenwerking een miljard euro moet bezuinigen. De Overnachting is zaterdag 22 december vanaf 00.00 uur te beluisteren bij BNN op Radio 1.

Patrick kijkt uit naar zijn nacht met Minister Ploumen: ‘De Overnachting, met uitzicht op Het Glazen Huis. Dat moet een inspirerend gesprek opleveren, met een mooie plaat en alles voor het goede doel!’

Voor het Radio 1-programma De Overnachting logeert elke week een prominente gast in het College Hotel in Amsterdam. Voor het slapen gaan klopt Patrick Lodiers op hun deur en spreekt hij live met de meest uiteenlopende gasten over daden, dromen en passies. De minibar wordt geopend, de iPod aangesloten en er wordt veel gepraat, gelachen en gemijmerd. Alles wat zich in deze late uurtjes af speelt is te volgen op via @DeOvernachting op Twitter.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl