18
juni
2014
|
09:32
Europe/Amsterdam

PATRICIA PAAY EN TATUM DAGELET IN NIEUW SEIZOEN VIER HANDEN OP ÉÉN BUIK

OOK LEONTIEN VAN MOORSEL, TANJA JESS, FROUKJE DE BOTH, TOOSKE RAGAS, BARBARA BAREND EN ELLEMIEKE VERMOLEN HELPEN TOEKOMSTIGE TIENERMOEDERS

In een nieuw seizoen van het BNN-programma Vier Handen Op Eén Buik worden acht tienermoeders gevolgd tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling én daarna. Tatum, Leontien, Patricia, Tanja, Froukje, Tooske, Barbara en Ellemieke trekken zich het lot van de meiden aan en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de aanstaande tienermoeders écht iets van hun leven én dat van hun baby’s gaan maken. De BM’ers stellen samen met de meisjes persoonlijke missies op waar ze samen aan gaan werken. Vier Handen Op Eén Buik is vanaf dinsdag 8 juli te zien om 20.25 uur bij BNN op 3.

In de eerste aflevering reist actrice Tatum Dagelet af naar het Zeeuwse Middelburg om de vijftienjarige Toria te helpen. Toria is onbedoeld zwanger geraakt na een one-night stand met een jongen die ze amper kent. Toria slijt haar dagen rokend op de bank. Moeder Anja staat Toria door dik en dun bij. Tatum probeert Toria er toe te zetten om haar leven, en daarmee ook de kansen van haar ongeboren kindje, te beteren. Tatum Dagelet: ‘’Vier Handen Op Eén Buik is een waanzinnig en bijzonder programma om te mogen maken. Het was een enorme uitdaging Toria te mogen begeleiden, niet makkelijk, maar uiteindelijk wel dankbaar!”

vierhanden.bnn.nl

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Maryam Sebbar, 0356555333, maryam.sebbar@bnnvara.nl