Hilversum,
04
oktober
2022
|
15:19
Europe/Amsterdam

‘OVER MIJN LIJK - DE REÜNIE’ MET UPDATES VAN IRENE, JIP, ROY, FRANCIS EN NABESTAANDEN VAN KIKI EN PATRICK

Tim Hofman ontmoette in het negende seizoen van Over Mijn Lijk zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Patrick, Jip, Kiki, Francis, Roy en Irene lieten zien hoe ze met de gedachte leven dat ze niet lang meer hebben. Ze vertelden over hun dromen en hoe ze ondanks hun ziekte alles uit het leven proberen te halen. In ‘Over Mijn Lijk – de Reünie’ komen ze bij elkaar en blikken ze samen met presentator Tim Hofman terug. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? Hoe gaat het op dit moment met hun gezondheid? En hoe kijken ze naar de toekomst? De achtdelige reeks ‘Over Mijn Lijk – de Reünie’ is vanaf vrijdag 14 oktober elke week te zien bij BNNVARA op NPO Start.  

Irene (29) verloor kortgeleden haar moeder Patrizia aan de gevolgen van borstkanker. Hoe is deze periode voor Irene geweest? En hoe gaat het met haarzelf? Want laatst kreeg ze slecht nieuws in het ziekenhuis. Hetzelfde geldt voor Roy (32); hij kreeg een paar maanden geleden te horen officieel uitbehandeld te zijn en nu is de vraag hoe lang zijn tumor stabiel blijft. 
Kiki is meer dan een jaar geleden op zestienjarige leeftijd overleden. Ouders Susanne en Maarten en zusje Anouk blikken terug op haar leven en vertellen hoe het nu met hen gaat. De hersentumor van Francis (33) is stabiel, maar haar bloedziekte zorgt steeds vaker voor problemen. Tibby, de vrouw van Patrick (32), doet er alles aan dat zoontje Norwin zijn vader herinnert, maar dat valt haar wel zwaarder dan ze dacht. En de hersentumor van Jip (29) is stabiel, wat betekent dat ze voorzichtig naar de toekomst durft te kijken. Haar dochtertje Ava gaat sinds kort naar de basisschool, dus de komende tijd zijn ze gebonden aan één plek.
 
'Over Mijn Lijk - de Reünie’ is een coproductie van BNNVARA en SkyhighTV.