Hilversum,
19
juni
2020
|
10:20
Europe/Amsterdam

OPNAMEN ‘ALL STARS & ZONEN’ VAN START

Nieuwe serie in het najaar te zien bij BNNVARA op NPO 3

Komend weekend gaan de opnamen van start voor de nieuwe reeks van de legendarische comedyserie ‘All Stars’, met als titel ‘All Stars & Zonen’. De hoofdrolspelers uit de eerdere film en tv-series – onder wie Kasper van Kooten (Peter), Danny de Munk (Bram), Peter Paul Muller (Mark), Isa Hoes (Roos), Thomas Acda (Willem), Daniel Boissevain (Johnny) en Raymi Sambo (Paul) – keren terug, vergezeld door diverse nieuwe acteurs. ‘All Stars & Zonen’ bestaat uit tien afleveringen van 30 minuten en is in het najaar van 2020 te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het succes van ‘All Stars’ begon met de oorspronkelijke speelfilm uit 1997, over een groep volwassen vrienden die in hun vrije tijd samen voetballen. Na de film volgde de VARA-televisieserie, bestaande uit drie seizoenen en bekroond met de Internationale Emmy Award. De laatste aflevering werd uitgezonden in december 2001. In 2011 verscheen de vervolgfilm ‘All Stars 2: Old Stars’.

In de nieuwe serie ‘All Stars & Zonen’ zijn de voetballers van toen ouder geworden. Ze staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en dochters aan de bal.

De cast van de nieuwe serie bestaat uit o.a. Danny de Munk, Soundos El Ahmadi, Peter Paul Muller, Tom van Kalmthout, Sarah Janneh, Kasper van Kooten, Isa Hoes, Yannick van de Velde, Joes Brauers, Sabri Saddik, Hans Dagelet, Daniel Boissevain, Alex Hendrickx, Daphne Deckers, Raymi Sambo, Alidtcha Binazon, Samuel Vekeman en Thomas Acda.

In de eerdere film en tv-series werd het personage Hero vertolkt door de 2010 overleden acteur Antonie Kamerling. In de nieuwe reeks wordt hij niet door een andere acteur vervangen, maar zijn afwezigheid speelt wel een rol in het verhaal.

De opnamen vinden in juni, juli en augustus plaats volgens de coronarichtlijnen van de overheid.

Scenario: Thomas van der Ree en Winchester McFly i.s.m. Jean van de Velde.

Regie: Jean van de Velde.

Producent M&B Film: Rolf Koot.

Producent BNNVARA: Robert Kievit.

All Stars & Zonen’ is een coproductie van BNNVARA en M&B Film.