Hilversum,
25
augustus
2021
|
13:46
Europe/Amsterdam

OPENHARTIGE GESPREKKEN MET O.A DANNY VERA, GRIET OP DE BEECK, GEERT MAK EN BOEF IN NIEUW SEIZOEN ‘DE GEKNIPTE GAST’

Ook Frans Bauer, Amber Kortzorg en Edwin Evers nemen plaats in de kappersstoel

In alweer het vierde seizoen van ‘De Geknipte Gast’ komen verschillende bekende Nederlands langs in de kapperstoel bij Eus. Hij praat met zijn gasten over het leven, hun carrière en alles wat daarbij komt kijken. Naast Danny Vera, Griet Op de Beeck, Geert Mak en rapper Boef komen ook Walid Benmbarek, Frans Bauer, Edwin Evers en Amber Kortzorg op bezoek bij Eus. Om geen enkel risico te nemen wat betreft corona, laat Eus ook dit seizoen de kappersschaar in de la liggen. ‘De Geknipte Gast’ zie je vanaf 8 september wekelijks om 21.10 uur bij BNNVARA op NPO 2.  

Eus: 'We hebben ook dit seizoen weer een aantal memorabele gesprekken gevoerd. De intimiteit en het decor van dit programma zijn onvergelijkbaar met wat dan ook. Er ontstaat bijna tijdens elk gesprek iets magisch in de barbierswinkel. Ik ben erg blij dat we nog een reeks maken. Sommige interviews worden kleine monumentjes.'  

Als eerste ontvangt Eus Danny Vera. De Zeeuwse zanger praat over de paniekvallen die hij soms ervaart en de lange weg die hij moest afleggen voor hij het grote succes behaalde. De tweede aflevering zit Griet Op de Beeck in de stoel, acteur Walid Benmbarek zie je in aflevering drie.