14
oktober
2013
|
10:40
Europe/Amsterdam

NOMINATIES STATE AWARDS 2013 BEKEND

THE OPPOSITES EN FIT GROTE KANSHEBBERS VOOR NEDERLANDSE HIPHOPPRIJS

Denkt Fit ‘Laat Maar Komen’ die awards met zijn vier nominaties voor o.a. beste single? The Opposites zijn in ieder geval niet een sukkel voor de State Awards met hun zes nominaties voor o.a. beste groep en album. En ‘Ja, Natúúrlijk’ is De Jeugd van Tegenwoordig genomineerd in drie categorieën.

De uitreiking van de State Awards is op 14 november in Mini Mall in Rotterdam. De awards worden gepresenteerd door State Magazine en mede mogelijk gemaakt door BNN en Buma tijdens Buma Rotterdam Beats. Stemmen kan vanaf nu op stateawards.bnn.nl. De State Awards worden zaterdag 16 november om 00.20 uur uitgezonden bij BNN op 3.

Er kan tot 1 november gestemd worden in de categorieën Beste Artiest, Groep, Album, Single, Video, Producer, Live Act, Mixtape/EP, DJ, Rookie of the Year en de 101Barz Award. Met hun stem supporten fans niet alleen hun favoriete artiest, maar dingen ze ook mee naar exclusieve toegangskaarten voor uitreiking van de State Awards op 14 november in Mini Mall in Rotterdam.

De State Awards vindt plaats tijdens de vierde editie van Buma Rotterdam Beats. Buma Rotterdam Beats is een internationaal zakenplatform en showcase festival voor onder andere hiphop, r&b, soul, reggae, dubstep en bass. Tijdens het tweedaags festival in het centrum van Rotterdam treden vooraanstaande nationale en internationale artiesten op, waaronder Black Milk, Boaz van de Beatz, DJ Moortje, The Partysquad en Mount Kimbie.

De uitreiking is alleen op uitnodiging toegankelijk. Met de State Awards wil BNN de Nederlandse muziekcultuur onder jongeren een breder podium geven en zo een bijdrage leveren aan de promotie van de Nederlandse hiphop scene.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Francine Bout, 035-6268949, francine.bout@bnn.nl