30
december
2014
|
14:45
Europe/Amsterdam

NIEUWSTE SEIZOEN HOMELAND START BIJ BNN OP NPO 3


VIERDE SEIZOEN VAN AWARD-WINNENDE DRAMASERIE TERUG OP DE BUIS

Homeland is back! De met meerdere Golden Globes bekroonde serie is in seizoen vier spannender dan ooit. Carrie heeft een dochter van Brody en wordt toegewezen aan één van de gevaarlijkste CIA-stations ter wereld: Kabul, Afghanistan. Hier zet zij haar strijd tegen terrorisme voort en dit blijkt geen makkelijke klus. Saul denkt daarentegen na over zijn toekomst buiten de CIA. Homeland seizoen 4 is vanaf 4 januari iedere zondag om 20.25 uur te zien bij BNN op NPO 3.

De wereldwijde hitserie heeft veel prijzen gewonnen. In 2012, 2013 en 2014 won Homeland een Emmy Award. De serie ging er in 2012 en in 2013 met een Golden Globe voor beste dramaserie vandoor. Zelf Barack Obama heeft bekend alle DVD-boxen in huis te hebben!

Homeland vertelt het verhaal van CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) die tot de top in haar vakgebied behoort ondanks haar bipolaire stoornis. Carrie is vluchtig en onvoorspelbaar, maar zet alles in om het lot van de Verenigde Staten te beschermen. Met behulp van Saul Berenson (Mandy Patinkin), die lange tijd haar mentor was, riskeert ze alles.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Nancy Moorman, 0356555333, nancy.moorman@bnnvara.nl