31
juli
2015
|
14:13
Europe/Amsterdam

NIEUWE WEEKENDSHOW BNN-DJ SANDER HOOGENDOORN 7 DAGEN PER WEEK OP NPO 3FM

SANDERDOME IN AUGUSTUS ELKE DAG OPEN VAN 12.00 TOT 14.00 UUR

Afgelopen weekend zei Sander Hoogendoorn gedag tegen de luisteraars van zijn Croissandershow. Sander gaat namelijk lekker uitslapen in het weekend. Vanaf zaterdag 1 augustus is hij met een fonkelnieuwe show te horen tijdens de weekendlunch op NPO 3FM. Elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.00 uur maakt hij samen met de luisteraars het programma Sanderdome. Maar een goed begin is het halve werk, dus Sander heeft bedacht om in augustus álle dagen van de maand de lunchuurtjes voor zijn rekening te nemen. Zo komen de luisteraars en Hoogie er meteen lekker in samen.

Sander heeft er zin in: "Het weekend is het leukste moment van de week, en het wordt nog leuker met de luisteraars van 3FM. En ik kan eindelijk uitslapen!"

Sanderdome is vanaf 1 augustus elke dag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen bij BNN op NPO 3FM. Vanaf 1 september weer exclusief in het weekend, want dan verzorgen Timur en Rámon de doordeweekse lunch. Sander neemt niet alleen de vroege weekendmiddag voor zijn rekening, hij maakt ook nog elke zaterdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur het programma That’s Live! dat iedere week om één artiest draait. Live optredens en gesprekken vanuit de BNN-bar. Gratis toegankelijk voor publiek.

Vind Sander op Facebook en volg hem op Twitter.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 0641437708, marloes.van.grotel@bnnvara.nl