Hilversum,
12
april
2018
|
11:55
Europe/Amsterdam

NIEUWE TV-SERIE KINDEREN VOOR KINDEREN: OKIDO PODIUM VOOR 9 NIEUWE TALENTEN

In de meivakantie is elke middag een aflevering te zien van het Kinderen voor Kinderen Okido podium. Op het Okido podium laten negen kinderen op muziek van Kinderen voor Kinderen hun talent zien: een instrument bespelen, breakdancen, Taekwondo, acrobatiek, vlaggen met een airwheel rijden. Online kregen zij van alle aangemelde kandidaten de meeste stemmen van de jury en andere kinderen. Natuurlijk is ook het Koor van Kinderen voor Kinderen elke uitzending van de partij! Presentatie is door Anne Appelo.

Kinderen voor Kinderen Okido podium is te zien op 30 april en 1, 2, 3 en 4 mei rond 17.00 uur bij BNNVARA op Zapp / NPO 3.

 

Jury met o.a. Dieuwertje Blok
In de voorrondes op 30 april en 1 en 2 mei nemen telkens drie talenten het tegen elkaar op en een jury, waar onder andere Dieuwertje Blok deel van uit maakt, bepaalt wie doorgaat naar de Masterclass op 3 mei. Daarin worden de drie finalisten door iemand uit het vakgebied van hun act klaargestoomd voor de finale op 4 mei. In deze finale worden ze begeleid door een échte band en treden ze op samen met het Kinderen voor Kinderen Koor!

De acts op het Okido podium worden afgewisseld met twee nieuwe items. Met Zing&Swing wordt in de vijf afleveringen een dansje aangeleerd op de nieuwe hit De tijger van Kinderen voor Kinderen. Dit nummer is vanaf 27 april te beluisteren op YouTube en te zien vanaf 4 mei met de dansinstructie. Ook de Zapp warming-up Iedereen lacht, 5, 6, 7, 8 mag in de uitzending natuurlijk niet ontbreken!

 

Nieuwe presentatrice Anne Appelo
De presentatie is door Anne Appelo: onder andere bekend van musical The Lion King. Anne is de nieuwe presentatrice van Kinderen voor Kinderen en zal naast Lex Uiting komend jaar de presentatie van de tv-uitzendingen en optredens van het Kinderkoor verzorgen.

Zie ook kinderenvoorkinderen.nl voor meer informatie. Beeld van de opnames en presentator en het programmalogo is te downloaden op de beeldbank van pers.bnnvara.nl.