Hilversum,
18
december
2020
|
10:28
Europe/Amsterdam

NIEUWE STEMMEN EN GEZICHTEN IN DE NACHTEN VAN BNNVARA OP NPO RADIO 1

Gaan! krijgt presentatietrio
Gaan! is de extra vroege ochtendshow van BNNVARA op NPO Radio 1, waarin luisteraars centraal staan. Ze delen er live ervaringen die passen bij het nieuws van de dag die was, of de dag die komt. Luisteraars kunnen reageren op stellingen, discussiëren over de actualiteit, of vragen stellen aan deskundigen.

In 2021 wordt Gaan! afwisselend gepresenteerd door Mai Verbij, Stephan Komduur en Raounak Khaddari.

Mai Verbij werkte bij BNNVARA voor verschillende programma's op NPO Radio 1, 2 en 3. Sinds afgelopen zomer is zij al te horen als presentator van Gaan!

Stephan Komduur werkte voor verschillende lokale radiostations, voor NPO Radio 1-Campus presenteerde hij onder andere Wat het daglicht niet verdragen kan. Ook voor de luisteraars van Gaan! is hij geen onbekende.

Raounak Khaddari schrijft sinds 2018 voor Het Parool, eerder deed zij dat voor Linda.nl. Raounak maakt in 2021 haar Radio 1-presentatiedebuut bij Gaan!

Gaan! is iedere werkdag te beluisteren tussen 04.00 en 06.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 1.

Terug van weggeweest: De Wereld van BNNVARA
In De Wereld van BNNVARA praat Stephan Komduur wekelijks met Nederlanders die in het buitenland wonen. Zij reageren op de actualiteit, en vertellen over de cultuur, de gewoontes en de mensen in hun nieuwe vaderland. Het programma werd eerder uitgezonden tussen 2012 en 2018, toen gepresenteerd door onder andere Filemon Wesselink, Thijs Maalderink en Wouter Bouwman.

Stephan Komduur: "Het is een voorrecht om in de voetsporen van die illustere voorgangers te treden, ik verheug mij enorm op de mogelijkheid om elke week samen met de luisteraars een wereldreis te maken".

De Wereld van BNNVARA is wekelijks in de nacht van zaterdag op zondag van 01.30 tot 04.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 1.