Hilversum,
20
juni
2023
|
11:00
Europe/Amsterdam

NIEUWE DILEMMA'S IN AFSCHEIDSSEIZOEN DERTIGERS

Deze zomer brengt BNNVARA het laatste seizoen van de serie ‘Dertigers’. De inmiddels bekende vriendengroep, waarvan bijna iedereen richting de 40 gaat, krijgt wederom een flinke dosis typische dertigersdilemma’s voor haar kiezen. Twijfels over banen, relaties en kinderen. Alles komt voorbij. De vrienden helpen elkaar door de struggles van het leven. Kan de vriendengroep alle veranderingen aan en komen alle relaties er onbeschadigd uit? Het vierde seizoen van ‘Dertigers’ is vanaf maandag 3 juli wekelijks rond 22.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. De reeks is online terug te kijken op NPO Start en er komen iedere week vier afleveringen beschikbaar op NPO Plus om vooruit te kijken.

De hechte Amsterdamse vriendengroep, gespeeld door de vaste cast met Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst, krijgt veel te verduren. Naast de vaste cast zijn er gastrollen weggelegd voor Denise Aznam, Henk Poort en Guido Pollemans.

Wat gaat er met de Dertigers gebeuren in het laatste seizoen? Bart en zijn nieuwe vriendin Carmen (gespeeld door Denise Aznam) gaan samenwonen, maar Lot vindt de situatie moeilijker dan verwacht. Ook Bart heeft moeite met de drukte die het samengestelde gezin in huis brengt. Ondertussen begint Elias als gymleraar op Lots school. Saar maakt zich zorgen over de erfelijkheid van kanker in haar familie en er ontstaat rivaliteit tussen Bart en Anke op kantoor. Bij Noor speelt haar kinderwens weer op en begint de balans tussen kind en carrière steeds moeilijker te worden.

Over Dertigers 
De eerste drie seizoenen van ‘Dertigers’ waren dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3 en hadden in totaal bijna 25 miljoen streamstarts op NPO Start en NPO Plus. De serie, die met recht een streaminghit genoemd kan worden, wordt geprezen voor haar herkenbaarheid en de bijzondere groepsdynamiek van de vrienden. Dertigers is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Vlaamse serie. De regie is in handen van Elzelien Peters en Allard Westenbrink. Dertigers is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

Bekijk hieronder de trailer:

download
Dertigers - trailer