02
januari
2014
|
15:39
Europe/Amsterdam

NIEUWE BNN-PROGRAMMA'S VOOR TIMUR EN DOMIEN OP 3FM

DOMIEN PAKT VIER AVONDEN EN TIMUR LUIDT HET WEEKEND IN

Het nieuwe jaar begint met een grote shuffle op 3FM. BNN-dj Domien Verschuuren verhuist van de ochtend naar de avond en is nu van maandag tot en met donderdag te horen met zijn programma ‘Dit Is Domien’: de nieuwste muziek en jouw nieuws van de dag. Dj Timur Perlin neemt de vrijdag voor zijn rekening met ‘Vrij’, een programma bomvol ‘zin in het weekend-muziek’. Dit Is Domien is iedere maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 22.00 uur te horen bij BNN op 3FM. Vrij hoor je op vrijdag op dezelfde tijd en dezelfde zender.

Domien: ‘Na jarenlang mijn wekker gezet te hebben voor mijn programma kan ik vanaf januari rustig opstarten en mijn programma eens goed voorbereiden. Ik zit nu op de plek waar mijn hart ligt: de avond. Te gek om met mijn luisteraars de dag af te sluiten en de avond in te gaan. Bijkomend voordeel is dat ik een excuus heb om doordeweeks niet met mijn vriendin te hoeven stijldansen.’ Timur heeft er zin in om iedereen met Vrij het weekend in te loodsen: ‘Ik draai van rock ‘n roll tot Fatboy Slim. Veel muziek en weinig gelul. I looooove it!’

Naast het nieuwe vrijdagvondprogramma van Timur is er nog een verandering voor Timur: zijn weekendprogramma Timur Open Radio, dat hij al sinds jaar en dag met vriend Rámon Verkoeijen maakt, heet voortaan Open Radio met Timur en Rámon. Wel zo leuk voor Rámon. En de laatste verandering: Thijs Maalderink wordt namens BNN toegevoegd aan de 3FM Radio DJ-School. Hij is in de nacht van woensdag op donderdag van 1.00 tot 4.00 uur te horen met veel fijne muziek, het razendsnelle spel Matthijs Draait Door en een actueel overzicht van De Minst Trending Topics op Twitter. Verder heeft ‘ie veel ruimte voor requests, voor iedereen die om wat voor reden dan ook wakker is en een plaatje wil horen.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-Nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Thijs Verheij, 0356268913, thijs.verheij@bnnvara.nl