13
augustus
2013
|
13:18
Europe/Amsterdam

NIEUW SKETCHPROGRAMMA SLUIPSCHUTTERS BIJ BNN

RONALD GOEDEMONDT, BAS HOEFLAAK, LEO ALKEMADE EN JOCHEN OTTEN SCHIETEN MET SCHERP

Vier comedians. Honderd verschillende gezichten. 325 scenes. 224 locaties. De vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten schieten met scherp in het gloednieuwe, humoristische sketchprogramma Sluipschutters bij BNN. Absurde situaties en onverwachte grappen. Hoe goed je ook oplet, je ziet ze never nooit aankomen. Sluipschutters is vanaf 26 augustus iedere maandag om 21.55 uur te zien bij BNN op 3. Op sluipschutters.bnn.nl zijn nu al heel veel scènes te bekijken.

Van markt tot manege en van sauna tot sekspaleis. De Sluipschutters verplaatsen zich in moordend tempo. Als poppendokter, lijkschouwer, vechtsportleraar, graafmachinist of naaktloper. Iedere scène is compleet anders. Ronald Goedemondt: ‘Het is één van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Met je vrienden grappige scènes bedenken en acteren, wie wil dat nou niet? We hebben vastgehouden aan ons eigen gevoel voor humor en vooral geprobeerd elkaar aan het lachen te krijgen. Ik hoop dat mensen dat met plezier gaan zien.'’

Ronald Goedemondt tourt sinds 2004 met solovoorstellingen door het hele land. Zijn laatste show de R van Ronald is in de pers overladen met vijf-sterren reviews. Cabaretier en acteur Bas Hoeflaak vormt samen met Peter van de Witte het succesvolle cabaretduo Droog Brood. Leo Alkemade maakte met Roel Bloemen vijf theaterprogramma's en speelde in in tv-programma’s als Toren C en Komt een man bij de dokter. Jochen Otten behoort tot de comedians van de Comedytrain en staat wekelijks in Toomler. Het afgelopen theaterseizoen tourde hij met zijn vijfde show, Jochen Otten On Ice, door het land.

Op sluipschutters.bnn.nl vind je alle filmpjes en meer info over de Sluipschutters zelf. Geen sketch missen? Volg de heren op Youtube en Facebook! Sluipschutters wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Blazhoffski Productions.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie of een zichtkopie:

Thijs Verheij, 0356268913, thijs.verheij@bnn.nl