28
augustus
2014
|
10:52
Europe/Amsterdam

NIEUW SEIZOEN THE UNDATEABLES BIJ BNN

BNN VOLGT JONGE MENSEN MET BEPERKING OP HET DATINGPAD

Een spannende date begint meestal met verleidelijk glimlachen, een knipoog en wat geflirt. Maar wat als je dwerggroei hebt? Of als je doof bent? Hoe pak je dat aan als je het syndroom van Down hebt of autistisch bent? In het tweede seizoen van The Undateables volgen we jonge mensen die zich ondanks hun beperkingen op het datingpad wagen. The Undateables is vanaf woensdag 3 september iedere week om 21.10 uur te zien bij BNN op NPO3!

In de eerste aflevering zien we de 20-jarige Frank. Door zuurstofgebrek bij zijn geboorte is hij spastisch maar geniet volop van het (studenten)leven. Er ontbreekt alleen één ding en dus besluit Frank het heft in eigen handen te nemen en zich in te schrijven bij een datingsite, met verrassende gevolgen.

In The Undateables geven jonge mensen met een lichamelijke of verstandelijk beperking zich bloot en zetten zich over hun angst heen om te gaan daten. Met hun doorzettingsvermogen en kracht laten ze zien dat niemand 'undateable' is en dat liefde voor iedereen is. The Undateables wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Zodiak Nederland.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNNVARA Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl