Hilversum,
22
januari
2018
|
13:06
Europe/Amsterdam

NIEUW SEIZOEN SPUITEN EN SLIKKEN LIVE MET GWEN VAN POORTEN

BNNVARA-PROGRAMMA OPENT EERSTE POP-UP BORDEEL VAN NEDERLAND

Zijn seksrobots de toekomst? Hoe ziet een DMT-trip eruit? En welke bekende gezichten zijn de komende 10 weken wel te porren voor een vluggertje met Emma Wortelboer, Jurre Geluk of Sahil Amar Aïssa? Nog maar een paar nachtjes doorhalen en dan is Spuiten en Slikken elke week te zien op je beeldscherm. En dit seizoen zijn we live vanuit onze eigen bar. Presentatrice Gwen van Poorten ontvangt spraakmakende gasten en verschillende deskundigen om de kijker te voorzien van de laatste nieuwtjes, do’s & don’ts op het gebied van seks en drugs. En omdat het live is, kun jij bepalen waar het in de studio over gaat. De sociale kanalen van Spuiten en Slikken staan tijdens de uitzending wagenwijd open voor persoonlijke vragen over drugsgebruik en seksuele voorkeuren of ongemakken. Alles wat je altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen gooi je op dinsdagavond live in de groep. Spuiten en Slikken is vanaf 30 januari elke dinsdag Live om 22.10 uur te zien op NPO 3. En natuurlijk 24/7 beschikbaar op Facebook, Instagram en YouTube.

Gwen: ‘Onze achterban mag flink van zich laten horen tijdens de live-uitzending. De nieuwe setting in combinatie met interactie op social media vind ik heel tof. We gaan televisie maken samen met onze kijkers! Hoe vet is dat?! Ooit begon ik achter de bar bij S&S en nu zit ik zelf achter de desk om met interessante gasten te praten en dat samen met een topteam van Jurre, Emma en Sahil.’

In de eerste aflevering laat Jurre zijn DMT-tripervaring schilderen door een kunstenares om te testen of het klopt dat elke DMT-gebruiker hetzelfde ervaart. En speciaal voor deze aflevering opent Spuiten en Slikken het allereerste sekspoppen-bordeel van Nederland. De levensechte sekspop wordt gezien als een kleine stap naar de seksrobot. Verschillende wetenschappers beweren dat seks met robotten in 2050 net zo gewoon is als seks met mensen nu. In Japan kiezen steeds meer mannen voor betaalde seks met poppen en inmiddels hebben ook in Europa de eerste sekspop-bordelen hun deuren geopend. Nu is Nederland aan de beurt. Spuiten en Slikken neemt met het “Pop”Up Bordeel de proef op de som. Is Nederland hier klaar voor? In hoeverre is seks met een pop vergelijkbaar met menselijke seks? Betekent dat het einde van SOA’s? En kan dit idee illegale prostitutie, uitbuiting en mensenhandel de wereld uithelpen?

Verder ontvangen Emma, Jurre en Sahil iedere week een bekend gezicht in de Seksmobiel voor een intiem en educatief vluggertje waarin we haar of hem beter leren kennen. In de rubriek Truth or Dare krijgt één van de vier presentatoren iedere week een spannende uitdaging via de Spuiten en Slikken socials. En in Lekker Leren krijg je tips & trics om lekker te masturberen, pijpen of beffen.