Hilversum,
22
augustus
2022
|
16:47
Europe/Amsterdam

NIEUW SEIZOEN ‘OOGAPPELS’ VANAF 7 SEPTEMBER BIJ BNNVARA TE ZIEN

Goed nieuws voor alle fans van de BNNVARA-dramaserie ‘Oogappels’. Na drie succesvolle seizoenen is het bijna zover: het vierde seizoen komt eraan. In ‘Oogappels’ volgen we wederom vier compleet verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van hun pubers, van wie een aantal alweer richting postpuberteit gaat. In het vierde seizoen draait het om accepteren, loslaten en volwassen keuzes maken. Maar wat als dat de nodige strijd oplevert en oud zeer naar boven komt? Kun je dan nog op familie terugvallen? ‘Oogappels’ is vanaf woensdag 7 september wekelijks om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1 te zien.

‘Oogappels’ wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman, bekend van o.a. ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Divorce’.

Aflevering 1:
Fabie is in alle staten, nu Mees ineens is verdwenen. Ze vertrekt in allerijl naar Noorwegen en Pip gaat bij Johan en Ella logeren. Merel wordt beschaamd wakker na haar uit de hand gelopen nacht met de buurman. Nina verhuist weer terug naar haar moeder, tot groot verdriet van Tim en Dina. Carola en Marcel maken serieuze plannen voor hun nieuwe strandtent. Erik gaat uit eten met Hannah van de boekwinkel, Chris slaapt slecht en Dina kan een carrièrestap maken.

Podcast ‘Echte Oogappels’
Naast de TV serie is er ook de podcast ‘Echte Oogappels’. In de podcast spreekt presentator Margreet Reijntjes met experts over puberleed en ouderstress. Vanaf 7 september kun je elke week een nieuwe aflevering van ‘Echte Oogappels’ beluisteren via je favoriete podcast-app. 

‘Oogappels’ is een coproductie van BNNVARA en ITV Studios.

Noot voor de redactie:

Op dinsdag 30 augustus vindt de NPO Seizoenspresentatie plaats bij Gooiland in Hilversum. Oogappels-acteurs Malou Gorter (Merel), Juna de Leeuw (Hansje) en Susan Radder (Lieke) zijn aanwezig en beschikbaar voor interviews.

Bekijk hieronder de trailer:

download
Oogappels - trailer