10
september
2014
|
14:40
Europe/Amsterdam

NIEUW SEIZOEN JE ZAL HET MAAR ZIJN BIJ BNN OP 3

SOPHIE GAAT MET LANGE FRANS OP ZOEK NAAR BUITENAARDS LEVEN

In een nieuw seizoen van het BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn ontmoet Sophie Hilbrand mensen met bijzondere fascinaties, met bijzondere relaties, mensen met een opvallend uiterlijk, tweelingen en personen die publiekelijk van hun voetstuk zijn gevallen. In de eerste aflevering reist Sophie met Lange Frans naar Engeland. Ze bezoeken daar onder andere graancirkles en het beroemde Stonehenge, een bekende plek voor wichelroedelopers. Tegen Sophie spreekt Lange Frans openlijk over zijn fascinatie voor buitenaards leven, die hij lange tijd verborgen hield. JZHMZ is vanaf 14 september iedere zondag om 21.15 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Verder ontmoet Sophie in aflevering één Esmay. Zij heeft een bijzondere liefde voor apen en is ervan overtuigd dat ze diep contact met ze heeft. Niet iedereen begrijpt deze bijzondere passie. En dan is er nog rapper Hozny, ook rondom hem heerst veel onbegrip. Hij maakte een rap over Geert Wilders waarin de suggestie werd gewekt dat hij op het einde van het nummer werd geliquideerd. Lukt het Sophie wel om hem beter te begrijpen? Sophie: "Bijzondere verhalen van gewone mensen zijn elk jaar weer de drijfveer om dit programma te maken. Ook dit seizoen ben ik verbaasd, geïnspireerd en verrast over de werelden waar ik soms induik. De apenliefde en de graancirkels in de eerste aflevering zijn daar meteen goede voorbeelden van.’

In Je Zal het Maar Zijn portretteert Sophie Hilbrand alweer voor het vijfde seizoen jonge mensen die in hun leven een uitzonderlijke keuze hebben gemaakt of in een bijzondere situatie verkeren. Je Zal Het Maar Zijn wordt in opdracht van BNN gemaakt door Witte Geit.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNNVARA Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl