28
september
2012
|
14:47
Europe/Amsterdam

NICOLETTE LAAT FILEMON SPUITEN EN SLIKKEN

NIEUWKOMER TIM HOFMAN EN GERALDINE KEMPER MAKEN SPANNENDE SEKS- EN DRUGREPORTAGES

BNN-presentator Filemon Wesselink keert dit nieuwe seizoen terug als gastheer van Spuiten en Slikken. Nicolette heeft het spuiten aan den lijve ondervonden dus Filemon neemt plaats achter de desk gedurende haar zwangerschapsverlof. En er is nog meer nieuw mannelijk vlees in de Spuiten en Slikken-kuip. BNN-talent Tim Hofman (BNN University, reporter BNN’s FC Gay en social media-expert van BNN/VARA’s 24/7) maakt samen met Geraldine Kemper opwindende en spannende reportages over seks en drugs vanuit alle donkere hoeken van ons kikkerland. Een nieuw seizoen Spuiten en Slikken is vanaf zondag 7 oktober om 22.00 uur te zien bij BNN op 3.

Filemon: ‘Spuiten en Slikken is het paradepaardje van BNN en ik vind het heel leuk dat ik weer achter de vertrouwde Spuiten en Slikken-desk mag zitten om de meningen van onze gasten te horen over het pittigste seks en drugsnieuws. Heerlijk om terug te zijn!’ In de eerste uitzending zijn schrijver Robert Vuijsje (Alleen Maar Nette Mensen) en acteur Geza Weisz (Timboektoe, Sterke Verhalen, Alleen Maar Nette Mensen) te gast. BNN’s nieuwste Spuiten en Slikken-aanwinst Tim Hofman start met een knaller. Hij weet rapper en producer Snoop Dogg te strikken voor een interview over zijn drugservaringen. Verder duikt hij dit seizoen in de schimmige wereld van de voor- en achterdeur van de coffeeshop. Tim: ‘Te gek om onderdeel te zijn van het Spuiten en Slikken-team. Ik ben heel benieuwd wat m’n moeder ervan vindt als ik op tv tussen de prostaatmelkende mannen sta.’

Volg Spuiten en Slikken op spuitenenslikken.bnn.nl voor een lading videomateriaal en het seks & drugs woordenboek. In Wat de Neuq checkt het Spuiten en Slikken FAQ-checkburo of alle uitkomsten van obscure onderzoekjes over ons seks-en drugsleven wel kloppen. De koninginnen van de Wallen, Martine en Louise Fokkens, delen wekelijks hun deskundigheid met de kijkers vanuit hun peeskamer op de Amsterdamse Wallen. Heb je vragen aan de Ouwe Hoeren? Mail dan naarspuitenenslikken@bnn.nl. Spuiten en Slikken is natuurlijk ook lekker sociaal: volg Spuiten en Slikken op Hyves, Facebook en Twitter.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie: BNN Communicatie, Marloes van Grotel,
tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl