29
oktober
2012
|
13:29
Europe/Amsterdam

NICOLETTE KLUIJVER PRESENTEERT VIER HANDEN OP EEN BUIK

BRIDGET MAASLAND, NIKKIE PLESSEN, RENATE VERBAAN, TANJA JESS, BIRGIT SCHUURMAN, EDSILIA ROMBLEY, ISIS VAN DER WEL EN FAJAH LOURENS HELPEN TIENERMOEDERS

In het nieuwe BNN-programma Vier Handen Op Eén Buik helpen bekende moeders toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Nikkie, Renate, Tanja, Birgit, Edsilia, Bridget, Isis en Fajah maken alle belangrijke momenten met de tienermoeders mee. Van de eerste echo tot het kopen van babyspulletjes en uiteindelijk de bevalling. Iedere aflevering staat één bekende moeder met één tienermoeder centraal. De BM’er steunt, deelt eigen ervaringen en helpt de jonge moeder met beslissingen in deze heftige tijd, om zo uiteindelijk wat orde te brengen in hun leven. BNN-presentatrice Nicolette Kluijver volgt de vrouwen op de voet. Vier Handen Op Eén Buik is vanaf dinsdag 18 december om 21.00 uur te zien bij BNN op 3.

Nicolette: ‘Vier Handen Op Eén Buik maken terwijl ik zelf ook zwanger was is een hele bijzondere ervaring geweest. Ik vond zwanger zijn supermooi maar soms ook doodeng... De verantwoordelijkheid die je voelt en hebt is enorm en dan heb ik een man en familie die me bijstaan, een vertrouwd dak boven m’n hoofd en een baan om alles te financieren. Dat geldt voor de meeste tienermoeders niet.’ Of het kind gewenst is of niet, verschilt. Net als waarom de meiden zwanger zijn geraakt. En zijn de vaders nog in beeld na het horen van het ‘goede’ nieuws? De roze wolk wordt voor sommige jonge moeders met de dag grijzer. De keuzes van de tienermoeders worden moeilijker; eten of een iPhone en luiers of naar de bioscoop.

Op de website vierhanden.bnn.nl staan introductiefilmpjes en meer informatie over de acht meiden. Daarnaast vind je op de site tijdens de uitzendingen filmpjes over hoe het nu met de tienermoeders gaat. Op de Vier Handen Facebook page vind je allerlei tips en trucs van de kijkers.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl