14
februari
2013
|
12:41
Europe/Amsterdam

NICOLETTE KLUIJVER OP WEG NAAR DE LIEFDE

BNN KOPPELT BABES UIT DE STAD AAN VRIJGEZELLE MANNEN UIT DE PROVINCIE

Op de ochtend van Valentijnsdag zijn vijftien vrijgezelle meiden uit de Randstad in de bus gestapt om te beginnen aan een spannend liefdesavontuur. In het nieuwe BNN-programma Stop In The Name Of Love koppelt onze cupido Nicolette Kluijver de stadse single ladies aan stoere plattelandse mannen. De komende weken rijdt de bus vol vrouwelijk snoepgoed langs pittoreske dorpen in verschillende provincies. De eerste stop is in het Zuid-Hollandse Noordeloos. De dames die de ware provinciaal hebben gevonden blijven achter op het platteland; hopelijk komt Nicolette thuis met een lege bus. Stop In The Name Of Love is vanaf maandag 1 april om 20.30 uur te zien bij BNN op 3.

Nederland mag dan maar een klein landje zijn, er lopen maar liefst twee miljoen vrijgezellen rond die elkaar niet weten te vinden. De stad zit bomvol vrijgezelle vrouwen en het platteland stroomt over van de gewillige single mannen. BNN-presentatrice Nicolette helpt een handje. Nicolette:' Dit programma gaat over de liefde en we gaan ervoor deze liefde te vinden. Starten op Valentijnsdag, het kan niet beter. Mijn pijlen zijn geslepen en gericht op de provincies. Deze cupido heeft er zin in!'

In elk dorp blijft de bus een paar dagen staan om de dames de tijd te geven eens goed om zich heen te kijken. Kunnen ze aarden op een schuurfeest waar geen Cosmopolitan te krijgen is? Voelen ze zich thuis in een dorp waar je schoonmoeder tevens je buurvrouw is? Of gaan ze totaal uit hun dak als blijkt dat de supermarkt op zondag gesloten is? Voor vertrek uit het dorp moeten ze kiezen: rijden ze mee naar de volgende bestemming of verliezen ze hun hart aan een stoere man van het platteland?

Stop In The Name Of Love wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Endemol.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie: BNN Communicatie, Marloes van Grotel, tel: 035-6555321,
marloes.van.grotel@bnn.nl