05
december
2012
|
14:11
Europe/Amsterdam

NICOLETTE KLUIJVER KOPPELT STADSBABES AAN PROVINCIALEN

‘STOP IN THE NAME OF LOVE’ LOST OVERSCHOT SINGLE VROUWEN IN GROTE STEDEN OP

Nederland mag dan maar een klein landje zijn, er lopen maar liefst twee miljoen vrijgezellen rond die elkaar niet weten te vinden. De stad zit bomvol vrijgezelle vrouwen en het platteland stroomt over van de gewillige single mannen. In het nieuwe BNN-programma Stop In The Name Of Love lost Nicolette Kluijver dit probleem op. Ze rijdt met vijftien stadsbabes door zeven provincies en doet elke week een ander pittoresk dorp aan. Vinden de stadse single ladies hun sexy plattelander? Kunnen ze aarden in een dorp? Keert de bus leeg terug? Vrijgezelle dames uit de stad en vrijgezelle mannen uit de provincie kunnen zich opgeven via stopinthenameoflove.bnn.nl. Stop In The Name Of Love is vanaf begin april te zien bij BNN op 3.

De bus met stadse meiden staat een aantal dagen in elk dorp om zo de voorgestelde vrijgezelle jongens beter te leren kennen. Daarna moeten de vrijgezelle dames kiezen: rijden ze mee naar het volgende dorp of blijven ze bij hun plattelandsvlam? De burgemeester zorgt dat alles er pico bello uitziet en het hele dorp doet zijn best om het de dames naar de zin te maken. Van braderieën tot het aanprijzen van de lokale specialiteiten en een dorpskermis.

Nicolette: ‘Ik heb nog een paar weekjes verlof, maar ben stiekem al wel weer druk bezig met twee nieuwe programma’s. Vier Handen Op Eén Buik start over anderhalve week op tv en het nieuwe project Stop In The Name Of Love staat alweer in de steigers. Twee nieuwe programma’s waar ik mega trots op ben!’ Nicolette deed de Agrarische school en haar ouders wonen nog steeds in de provincie, zelf woont ze in de stad. Zowel het stads- als plattelandsgevoel is dus bekend voor deze BNN-presentatrice, wat goed van pas zal komen bij Stop In The Name Of Love.

Stop In The Name Of Love wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Endemol.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie,
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl