08
april
2013
|
14:20
Europe/Amsterdam

NICOLETTE KLUIJVER BLIKT TERUG IN VIER HANDEN OP EEN BUIK: REUNIE

FAJAH LOURENS PRAAT OVER HAAR ABORTUS EN ERVARING ALS TIENERMOEDER

Is de ruzie tussen Fajah Lourens en Romana bijgelegd? Woont Daphne nog in het tienermoederopvanghuis? Hoe gaat het met de tweeling van Anna? Roken de tienermoeders zich nog steeds suf? In Vier Handen Op Eén Buik: Reünie blikken de tienermoeders samen met de bekende moeders Nikkie Plessen, Birgit Schuurman en Tanja Jess terug op de tv-serie. Goedele Liekens is te gast als seksuologe en Fajah Lourens als tafeldame. Fajah praat over haar eigen ervaring als tienermoeder en is openhartig over een abortus die ze ooit onderging. Vier Handen Op Eén Buik: Reünie is dinsdag 16 april vanaf 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

Nicolette: ‘Het is een mooie, maar ook emotionele avond geworden met pittige confrontaties en gesprekken. Zeker wanneer de kinderlongarts aan tafel vertelt over de schade van roken tijdens de zwangerschap. Gelukkig gaat het met de meeste tienermoeders goed en genieten ze allemaal volop van hun kleine.’

In Vier Handen Op Eén Buik helpen bekende moeders toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Tienermoeders vallen vaak tussen wal en schip. Vaak staan ze er alleen voor, is de vader niet meer in beeld, hebben ze geen werk en soms zelfs niet eens goed onderdak. In dit programma is te zien dat de roze wolk voor sommige tienermoeders steeds grijzer wordt naarmate ze dichter bij het moederschap komen.

Op de website vierhanden.bnn.nl staan introductiefilmpjes en meer informatie over de acht meiden. Daarnaast vind je op de site tijdens de uitzendingen filmpjes over hoe het nu met de tienermoeders gaat. Op de Vier Handen Facebook vind je allerlei tips en trucs van de kijkers.


Als eerste op de hogte zin van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl