10
juni
2013
|
14:01
Europe/Amsterdam

NANCE EN FRED VAN LEER IN BNN'S IT GETS BETTER

NANCE PRAAT MET PATRICK LODIERS OVER ‘EEN SCHIJTONDERWERP’

Presentatrice Nance en stylist Fred van Leer zijn te zien in de laatste twee afleveringen van It Gets Better. Nance praat over haar chronische darmontsteking, de ziekte van Crohn. Niet alleen om de 20-jarige Sanne, die ook een chronische darmontsteking heeft, een hart onder de riem te steken, maar ook om begrip te kweken voor wat zij ooit lachend ‘een schijtonderwerp’ noemde. Fred van Leer werd van zijn achtste tot zijn zestiende veel gepest en uitgescholden. Nu wil hij de 24-jarige Marjolein helpen om voor haar nieuwe studie aansluiting te vinden met de andere studenten. It Gets Better met Nance en Fred van Leer is te zien op 13 en 20 juni om 22.20 uur bij BNN op 1.

In It Gets Better vertelt Nance uitgebreid over haar ziekte om Sanne te laten weten dat zij hier niet alleen in staat. Nance: ‘Aan de buitenkant is niets te zien, maar door Crohn kun je door enorme dalen gaan. Het gaat nu heel goed met me vanwege de juiste medicatie, maar ik moet vaak naar de wc, moet heel goed opletten wat ik eet en drink en ben vaak erg vermoeid. Ik ben een boegbeeld omdat ik de ziekte naar buiten toe blijmoedig draag, maar ik heb echt ook mijn zwarte dagen.’

In It Gets Better worden zowel de BN’er als de kandidaat door Patrick uitgebreid geportretteerd. Patrick gaat met de kandidaten op pad en spreekt met familie, vrienden en collega’s. De BN’er duikt in zijn of haar verleden om zich in te kunnen leven in de situatie waar de kandidaat nu in zit. Zij laten zien dat je nooit alleen bent en vooral dat het écht beter wordt. Wil je wat kwijt aan de kandidaten of heb je vragen? Neem een kijkje op de It Gets Better Facebook!

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 0356555321, marloes.van.grotel@bnn.nl