Hilversum,
15
augustus
2017
|
15:00
Europe/Amsterdam

MR. POLSKA EN HENRY VAN LOON IN NIEUW SEIZOEN VAN GOD LOS

OOK MARTIJN FISCHER EN MARTIN VAN WAARDENBERG IN VIERDE SEIZOEN

Van God Los is terug! De misdaadserie die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden is komend tv-seizoen te zien bij BNN op NPO 3. In de eerste aflevering, ‘Beverman & Zn’ van regisseur Michiel ten Horn, zijn de hoofdrollen voor Henry van Loon, Martin van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec. In aflevering twee, ‘Tot De Dood Ons Scheidt’ van regisseur Aaron Rookus, zijn de hoofdrollen voor Martijn Fischer, Saskia Temmink en Margo Verhoeven. Van God Los IV is vanaf 18 september iedere maandag om 21.20 uur te zien bij BNNop NPO 3.

In ‘Beverman & Zn’ wordt Charley als puber beschuldigd van het seksueel misbruik van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Als de twee jaren later een zakelijk geschil krijgen, besluit de vader zijn zoon alsnog te beschuldigen van pedofilie. In ‘Tot De Dood Ons Scheidt’ leiden Kristina en Joris een gelukkig leven, totdat Kristina plots op jonge leeftijd begint te dementeren: in haar verwarring raakt ze ervan overtuigd dat Joris haar bedriegt en wil van hem scheiden. Joris probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen. 

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers. 

Van God Los is een coproductie van BNN-VARA en Pupkin. 

Alles over Van God Los is terug te vinden op de Facebook-pagina van Van God Los.