07
mei
2013
|
14:56
Europe/Amsterdam

MOTHER OF ALL MILFS PATRICIA PAAY IN MOEDERDAGSPECIAL SPUITEN EN SLIKKEN

PUBLIEK IN STUDIO WORDT VERWEND MET MOEDERMELKIJSJES

Moederdag! Dat laat BNN niet onopgemerkt voorbij gaan. In een speciale aflevering van Spuiten en Slikken is de mother of all MILFS, Patricia Paay, de co-host van Nicolette Kluijver. Ze vertelt over haar seksleven met Adam Curry en haar liefde voor jonge jongens. Goedele Liekens is te gast om te praten over het seksleven van moeders. Heb je nog zin als je zwanger bent? En gebeurt er nog wat tussen de lakens als er continu een kleine zit te jengelen in de kamer ernaast? Omdat het een feestelijke laatste uitzending is heeft Nicolette een passende traktatie voor iedereen in het publiek: moedermelkijsjes. Eet smakelijk! De moederdagspecial van Spuiten en Slikken is op zondag 12 mei vanaf 22.00 uur te zien bij BNN op 3.

Voor de kersverse moeder Nicolette Kluijver was het een bijzondere uitzending. Nicolette: ‘Ik vier mijn allereerste moederdag met de stoerste moeder van Nederland: Patricia Paay! Ze vertelt openhartig over een soa die ze opliep van Adam en natuurlijk komen we dingen te weten over Nicky en hun “vriendschap”. Bij Spuiten en Slikken hebben we het eigenlijk niet vaak over het moederschap, maar er is zoveel over te zeggen in relatie tot seks en drugs. Het wordt een mooie afsluiter van het seizoen!”

Speciaal voor alle moeders houdt Geraldine Kemper de DILF-verkiezing. Inderdaad: de Daddy’s I’d Like To Fuck. Wie is de meest gewilde papa van Nederland? Tim Hofman toont zich de ideale schoonzoon door een moedige moeder (moeder van verslaafd kind) te verwennen met een lekker ontbijtje en een overheerlijke massage. In de studio is een adoptiemoeder aanwezig die vertelt over de gevolgen van drankgebruik tijdens de zwangerschap. Zelf ervaart ze die dagelijks omdat de biologische moeder van haar kind gewoon door dronk toen ze in verwachting was. Is het nou echt zo erg om af en toe een paar biertjes achterover te gooien met je dikke buik?

Het spannendste nieuws en de heetste filmpjes check je op spuitenenslikken.bnn.nl


Voor meer informatie: BNN Communicatie

Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl