23
juni
2014
|
09:32
Europe/Amsterdam

MONIQUE SMIT, PATTY BRARD EN RICK BRANDSTEDER OOK IN RANKING THE STARS

LIJST VAN STERREN IS COMPLEET

De complete lijst van BN’ers, die deze zomer heel Nederland laten weten hoe ze over zichzelf en elkaar denken, is bekend. Eerder onthulde BNN al negen namen en deze worden nu aangevuld met de laatste BN’ers. Presentatrice en zangeres Monique Smit, Lady of Soul Sylvana Simons, presentator Rick Brandsteder, Sesamstraat-icoon Gerda Havertong, voormalig BZN-zangeres Anny Schilder, danseres en SYTYCD-jurylid Euvgenia Parakhina en presentatrice Patty Brard gaan elkaar en zichzelf rangschikken. Ranking the Stars is vanaf 20 juli iedere zondag om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Het vaste team bestaat uit Freek Bartels, Edsilia Rombley en Richard Groenendijk. Iedere aflevering wordt dit trio aangevuld met een bataljon aan BN’ers. Eerder maakte BNN al bekend dat Tim Douwsma, Marc van der Linden, Toprak Yalçiner, Christina Curry, Patricia Paay, Cilly Dartell en Milika Peterzon tegenover Paul de Leeuw zitten.

Elke week krijgen de BN’ers vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De sterren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten, wint het spel. Ondertussen leren we de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en vooral waarom?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gert-Jan Hartlief van de Communicatieafdeling BNN-VARA. E-mail: gert-jan.hartlief@bnnvara.nl of telefoon: 035-67 11 341