30
oktober
2015
|
14:20
Europe/Amsterdam

MIJN PIK EN IK, EEN DOCU-REEKS OVER MANNEN EN HUN GROTE KLEINE VRIEND

DE LUSTEN EN LASTEN VAN HET HEBBEN VAN EEN PENIS

Does size matter? Wanneer gaat een gezond seksleven over in een seksverslaving? Is de maat van je penis reden om je relatie te beëindigen? Schaamteloos, bloedeerlijk en met de nodige humor vertellen vijf documentaires over mannen en hun penis in: Mijn Pik en Ik. Vijf jonge filmmakers leggen voor de camera hun zielenroerselen over hun seksuele frustraties bloot. Hierdoor krijgen we een kijkje in de verborgen wereld van mannen en hun relatie met hun penis. Mijn Pik en Ik is vanaf 3 november iedere dinsdag om 22.55 uur te zien bij BNN op NPO 3.

3 nov: Unhung Hero
Does size matter? Patrick wordt publiekelijk afgewezen door zijn vriendin als hij haar ten huwelijk vraagt tijdens een basketbalwedstrijd. De beelden gaan viral en binnen vier dagen tijd is het blauwtje van Patrick al 10 miljoen keer bekeken. De reden van de afwijzing? Patricks penis is te klein.
Brian Spitz, Verenigde Staten

10 nov: A Complete History of My Sexual Failures
Filmmaker Chris Waitt gaat op zoek naar al zijn exen en legt hen een vraag voor die even pijnlijk is voor hen als voor de maker: “waarom heb je me gedumpt?” Het leidt tot een hilarisch en ontroerend document over een chaotisch liefdesleven.
Chris Waitt, Verenigd Koninkrijk

17 nov: The Good Son
Het ongelofelijke verhaal van de 22-jarige Israeliër Or die in het geniep spaart voor een geslachtsverandering in Thailand. Hij liegt erover tegen zijn conservatieve ouders en keert vervolgens terug naar huis als vrouw. Een spannend verhaal over angst en gebrek aan vertrouwen, over wilskracht, het belang van familie en te kunnen zijn wie je bent.
Shirly Berkovitz, Israël

24 nov: Big Like Me
Van pillen tot pompen en plastic implantaten, in Big Like Me gaat de comedian Greg Bergman all the way in zijn obsessie om een grotere penis te krijgen. De film legt schaamteloos en genadeloos het getroebleerde brein van de “post porn male” bloot.
Greg Bergman, Verenigde Staten

1 dec: Confessions of a Sex Addict
Jeff Leach is een succesvolle stand up comedian. Het belangrijkste in zijn leven? Vrouwen in zijn bed krijgen. Met 27 jaar staan er al 300 vrouwen op zijn lijstje. Maar nu wil hij wel eens een serieuze relatie. In deze hilarische documentaire onderzoekt Jeff waarom het hem maar niet lukt een vrouw als meer dan bedgenoot te zien.
Lucy Wallace, Engeland

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Maryam Sebbar, 088-6766080, maryam.sebbar@bnnvara.nl