30
oktober
2012
|
15:52
Europe/Amsterdam

MET BNN NAAR DI-RECT IN CARRE

BNN ZENDT THEATERTOUR VAN DI-RECT UIT

Op 11 april sloot DI-RECT hun meer dan 40 shows durende tour af met een optreden in Carré – een hoogtepunt in hun carrière. Bereid je voor op een knallende en tegelijkertijd intieme show van één van Nederlands bekendste rockbands van dit moment. DI-RECT in Carré is 10 november vanaf 00.00 uur te zien bij BNN op 3.

De afsluitende show van deze tour op zo’n speciale plek stond er garant voor dat band in topvorm te zien was. Het optreden is vastgelegd met 9 camera’s, wat heeft geleid tot een zeer bijzondere intieme registratie. Eerder verscheen op Youtube al een voorproefje van deze registratie in de vorm van ‘Holiday’, de vierde single van het album ‘Time Will Heal Your Senses’, waarbij de Carré registratie diende als begeleidende videoclip.

Na een succesvolle theatertour, kan DI-RECT niet wachten om met het nieuwe album ook het clubcircuit in te duiken. In het weekend van 16 november 2012 trapt DI-RECT de ‘Time Will Heal Our Senses’ clubtour af en zal in totaal in 17 poppodia in Nederland te zien zijn. ‘Na een fantastische theatertour keren we na het festivalseizoen terug naar waar onze muziek perfect tot haar recht komt: de clubs. Zeker nu we weer een mooi rondje door het land mogen maken met onze nieuwe plaat 'Time Will Heal Our Senses’ op zak, kunnen we niet wachten om aan deze te gekke trip te beginnen’, aldus DI-RECT.

Van de tv-uitzending wordt in samenwerking met EMI MUSIC NETHERLANDS een DVD uitgebracht. BNN heeft tot 23 november de exclusieve voorverkoop van de DVD. De DVD wordt in de BNN ledenshop verkocht.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Nadya Sastrohardjo, tel: 035-6268949