Hilversum,
15
november
2022
|
10:44
Europe/Amsterdam

MEAU EN GLEN FARIA IN NIEUWE REEKS ‘KINDEREN VOOR KINDEREN HELPT MEE’

Kinderen voor Kinderen staat weer klaar om de handen uit de mouwen te steken! In ‘Kinderen voor Kinderen helpt mee’ gaat iedere week een ander dreamteam uit het koor, samen met presentator Ridder van Kooten, op pad om ergens in het land een handje te helpen. In het programma staan de thema’s van de liedjes centraal, waardoor het team op de meest bijzondere plekken komt. Ook leren we de koorkinderen beter kennen en komen natuurlijk de nieuwste hits voorbij. ‘Kinderen voor Kinderen helpt mee’ is vanaf zaterdag 26 november wekelijks te zien om 08:55 uur bij BNNVARA op NPO Zapp.

Zo gaat Rania naar de Fruittuin om te helpen met appels plukken en verrast ze haar oma met een versgebakken appeltaart. Santo en Kayin gaan 12 uur lang overleven in de natuur. Glen Faria schrijft samen met kinderen een lied over de baas in huis zijn. Danilo mag ook thuis voor één dag de baas zijn, maar is dat wel zo leuk? Lana helpt fan Fayelinn om haar favoriete meester Darren de mooiste dag van zijn leven te bezorgen. Koorkinderen Bram, Jaira en Nova gaan de organisatie van de Avond4daagse helpen, want die kunnen na de corona-periode wel wat hulp gebruiken. En Olivier en Jady-Joy gaan in een speciale aflevering langs bij Het Vergeten Kind en helpen mee met het inpakken en uitdelen van Heppie Boxen aan kinderen met een moeilijke thuissituatie.

Na drie seizoenen, is dit tevens het laatste seizoen waarin Ridder van Kooten de presentatie van ‘Kinderen voor Kinderen Helpt Mee’ op zich neemt.

Aflevering 2 - Popster

Het liedje ‘Popster’ gaat over de droom om later een grote popster te zijn. Maar hoe is het nou eigenlijk om het leven van een popster te leiden? Daarom gaan Ridder, Janessy en Gaby deze aflevering langs bij oud-koorlid en nu mega popster Meau! Leidt zij echt het leven van een popster, of kan ze nog wat hulp gebruiken?