11
juni
2014
|
11:38
Europe/Amsterdam

MARC VAN DER LINDEN EN CHRISTINA CURRY IN RANKING THE STARS

PAUL DE LEEUW IS KLAAR VOOR EEN NIEUW SEIZOEN BIJ BNN

Er bestaat geen zomer zonder een nieuw seizoen Ranking The Stars! Presentator Paul de Leeuw is er klaar voor en de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen heeft hij zojuist bekend gemaakt in de ochtendshow van Giel op 3FM. Het vaste team bestaat uit Richard Groenendijk, Edsilia Rombley en Freek Bartels. Iedere aflevering wordt dit trio aangevuld met een bataljon aan BN’ers. De eerste drie afleveringen zijn dat onder anderen songfestival-hunk Tim Douwsma, royalty expert Marc van der Linden, GTST-ster Toprak Yalçiner, model Christina Curry en presentatrices Cilly Dartell en Milika Peterzon. Ranking The Stars is vanaf 20 juli iedere zondag om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Paul de Leeuw: ’Het belooft een bijzonder seizoen van Ranking te worden. Zo komt zelfs in één aflevering de moeder van Christina Curry, Patricia Paay, langs. Benieuwd hoe zij elkaar rangschikken!’

Elke week krijgen de BN’ers vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De sterren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten wint het spel. Ondertussen leren we de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en vooral waarom?

De opnamen van het nieuwe seizoen Ranking The Stars zijn op 15, 22 (uitverkocht) en 24 juni. Wil je erbij zijn? Kaarten bestel je hier.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl