23
juli
2013
|
14:47
Europe/Amsterdam

MAMA APPELSAP TOP ZOVEEL BIJ BNN OP 3FM


STEMBUSSEN FAVORIETE MAMA APPELSAPJES GEOPEND

Coldplay zingt dat dit je boos maakt, Michael Jackson neemt zomaar het oer-Hollandse woord ‘gezellig’ in de mond en Kings of Leon begint een grote hit met het verrassende statement ‘harige piemel’. Het was je waarschijnlijk nog nooit opgevallen, maar wanneer BNN-dj’s Timur Perlin en Rámon Verkoeijen je er eenmaal op hebben gewezen kun je het nooit anders meer horen. Inmiddels hebben de dj’s zoveel nieuwe verborgen Nederlandstalige teksten in anderstalige hits verzameld dat het tijd is voor de Mama Appelsap Top Zoveel. Welke nummers daar in komen, bepaalt het Nederlands publiek. Er kan tot en met aanstaande donderdag worden gestemd via timur.bnn.nl. De Mama Appelsap Top Zoveel is te horen in Timur Open Radio op vrijdag 26 juli van 16.00 tot 18.00 uur bij BNN op 3FM.

Dat hun wekelijkse rubriek Mama Appelsap vrijdag een hoogtepunt bereikt, is voor Timur en Rámon een reden om alle registers open te trekken: ‘We gaan er voor de volle dertig procent tegenaan!’ De afgelopen zes jaar ontdekten de BNN-dj’s zóveel oneliners, oneerbare voorstellen en uit de lucht gegrepen teksten dat zij nooit meer gewoon kunnen luisteren naar sommige nummers. Luisteraars zijn dus gewaarschuwd, maar het zou zonde zijn om al die Appelsapjes niet uit te schenken.

Timur Open Radio is elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Deze week nemen de BNN-dj’s ook nog eens hun vakantievierende collega’s van de Coen en Sander Show over, iedere werkdag vanaf 16.00 uur. Voor meer informatie en alle Mama Appelsapjes check je timur.bnn.nl.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl