11
december
2014
|
11:29
Europe/Amsterdam

LUCILLE WERNER EN HENNY HUISMAN KNALLEN IN FEEST-EDITIES RANKING THE STARS

PAUL DE LEEUW KOMT MET KERST- EN NIEUWJAARSSPECIAL VAN BNN’S RANKING THE STARS

Het einde van het jaar is weer in zicht, dus hoog tijd om met Paul de Leeuw het jaar knallend af te sluiten met maar liefst twee Ranking The Stars-feestedities: Ranking The Stars: HO HO HO en Ranking The Stars: The Afterparty. In de kersteditie shinen BN’ers Marc van der Linden, Toprak Yalciner en Lucille Werner. Het nieuwe jaar luidden we in met Everon Jackson Hooi, Henny Huisman en Kim-Lian van der Meij. Er zijn maar liefst zes BN’ers die er echt geen genoeg van kunnen krijgen en in beide edities schitteren; Patty Brard, Richard Groenendijk, Johan Goossens, Gerda Havertong, Jan Versteegh en Shirma Rouse. Ranking The Stars: HO HO HO is op donderdag 25 december om 20.20 uur te zien en Ranking The Stars: The Afterparty op donderdag 1 januari om 22:00 uur bij BNN op NPO3.

Wie gedraagt zich als een engeltje en bij wie vliegen de kerstballen over tafel? Wie wil 2014 zo snel mogelijk vergeten en voor welke BN’er wordt 2015 een absoluut hoogtepunt? Paul de Leeuw: ‘Ik heb er zin in om er vooral een informatieve serie van te maken.’

De BN’ers krijgen in deze speciale edities vragen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De sterren moeten zoals altijd in Ranking the Stars een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze iedereen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten wint het spel. Ondertussen leren we de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Verrassende uitspraken over en weer dus, want waarom zet je de een op plaats tien en de ander bovenaan het lijstje?

En natuurlijk kan er weer meegerankt worden met de sterren middels het tweede scherm: live.bnn.nl. Daag je vrienden uit of rank gewoon lekker alleen.

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, marloes.van.grotel@bnnvara.nl