Hilversum,
13
december
2021
|
13:37
Europe/Amsterdam

LALE GÜL, MARCEL VAN ROOSMALEN, LUCILLE WERNER, JEANGU MACROOY E.A. TESTEN HUN KENNIS IN 'DE NATIONALE 2021 TEST'

Wat waren de hoogte- en dieptepunten van 2021? 'De Nationale 2021 Test' blikt terug op het Nederlandse nieuws van afgelopen jaar. Hoeveel Olympische Gouden Plakken namen we mee naar huis? Wie werden een setje op het Songfestival? Wat was er mis met het stembiljet? Wanneer werd de eerste prik gezet en wie danste op tafel? In 'De Nationale 2021 Test' testen Emma Wortelboer en Natasja Gibbs de kennis van het Zoompubliek en een panel vol bijzondere gasten aan de hand van 25 vragen. De presentatoren vragen hun gasten het hemd van het lijf over het afgelopen jaar in de politiek, sport, muziek en media. Kijk 'De Nationale 2021 Test' op donderdag 30 december om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

De bekende Nederlanders die de strijd met elkaar aangaan in de studio zijn: schrijfster Lale Gül, Paralympisch kampioen Jetze Plat, zanger Jeangu Macrooy, columnist Marcel van Roosmalen, cabaretier Lisa Loeb, CDA-kamerlid Lucille Werner en tv-presentator Edson da Graça. Wie weet het meeste van 2021 en pakt dit jaar de winst?

De kijker thuis kan live meespelen via de NPO 3-app. Voor het publiek is er vanuit huis ook een mooie prijs te winnen: de winnaar ontvangt twee concertkaarten voor wanneer de zalen weer opengaan!