Hilversum,
08
november
2017
|
11:29
Europe/Amsterdam

KINDEREN VOOR KINDEREN LIVE IN CONCERT 2017: GRUWELIJK ENG!

17 november van 19.30-20.25 uur

Op 17 november zitten voor de 38ste keer de kinderen van Nederland klaar om mee te zingen en te dansen met de grote jaarlijkse live show van Kinderen voor Kinderen. OkidoHaai-alarm en de titelsong Gruwelijk eng knallen samen met nog negen splinternieuwe liedjes van het podium van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam waar het concert is opgenomen. Met natuurlijk voor jong en oud ook de bekende sing-a-long met oude vertrouwde hits om lekker bij mee te zingen en swingen. De presentatie is in handen van Lex Uiting. Kinderen voor Kinderen Live in Concert: Gruwelijk eng is vrijdag 17 november om 19.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. 

Niet alleen de kinderen van het koor dansen en zingen de sterren van de hemel. Voor het eerst in de geschiedenis van Kinderen voor Kinderen mochten kinderen hun grootste talent laten zien op het Okido Podium. De drie meest indrukwekkende acts kregen tijdens de opnames de kans hun talent aan het publiek te tonen en zitten zeker weten in de televisie-uitzending. Rosalie speelt Waanzinnig Gedroomd op haar viool, vier jongens uit ‘Feyenoord onder 12’ laten hun hooghoudkunsten zien en Sofia heeft een spectaculaire ritmische gymnastiek-act op het liedje Gruwelijk eng.

Vanaf 17 november kunnen kinderen die iets bijzonders kunnen en willen laten zien, zich opnieuw aanmelden voor het Okido Podium.

Er zijn herhalingen van 'Kinderen voor Kinderen Live in Concert' op 18 november om 11.00 uur (voor de intocht van de Sint) en op zondag 19 november om 17.00 uur bij Zapp op NPO 3.