Hilversum,
01
november
2016
|
11:53
Europe/Amsterdam

KINDEREN VOOR KINDEREN LIVE IN CONCERT 2016: VOOR ALTIJD JONG!

ZATERDAG 5 NOVEMBER OM 20.00 UUR OP NPO 3

Eens per jaar zitten alle kinderen én hun ouders voor de tv om te kijken naar de grote live show van VARA's Kinderen voor Kinderen. Deze keer ook samen met opa's en oma's, want Voor altijd jong! is de titel van de nieuwe cd. Alle twaalf liedjes van deze cd komen langs, met natuurlijk de titelsong en het Koningsspelen-lied Hupsakee! Ook is er een medley met alle grote Kinderen voor Kinderen-hits. Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2016, opgenomen in de Philharmonie in Haarlem, is zaterdag 5 november om 20.00 uur te zien bij de VARA op NPO 3. De presentatie is in handen van Lex Uiting.

Tijdens het kijken valt er ook nog wat te winnen! Er komen tijdens de uitzending zes emoji's door het beeld. Door deze te verzamelen en dezelfde avond via WhatsApp te sturen naar Kinderen voor Kinderen, maken drie kinderen kans op een bezoek van Kinderen voor Kinderen op hun verjaardagspartijtje of in hun klas op school.

Meer informatie over de tv-uitzending en de emoji-prijsvraag is te vinden op www.kinderenvoorkinderen.nl. Daar zijn ook filmpjes van de nieuwe liedjes te zien.